ЗА НАС

MyCFO е иновативна компания, която обхваща пълен бизнес анализ, за ​​да предостави индивидуални пакети услуги за малки и средни предприятия, както и стартиращи компании. Наред с услугите за Финансово управление, Счетоводна отчетност и ТРЗ, Кредитното посредничество, ние предоставяме финансов експертен опит както за финансиране на растеж така и за еднократни проекти или преструктуриране. Услугите се приспособят в съответствие с нарастващите нужди на месечна, частична или случайна база.

Ние комбинираме нашите ресурси, за да гарантираме:

  • Използване на най-добрите практики при решаване на казуси и предизвикателства в сектора;

  • Включването на устойчиви решения за оптимизиране на финансовото състояние на компанията;

  • Експертна помощ при подобряване на вътрешния контрол и финансовата отчетност;

  • Постоянно качество на услугата, доставено навреме, без изненади;

  • Използването на опитни експерти с безупречен опит в индустрията.

Нашето тясно партньорство с организации в сферата на финансите, счетоводството, правното, бизнес и технологичното консултиране, както и с инвестиционни организации, ни дава възможност да предоставим пълна гама от бизнес консултации и услуги.

КАК ЗАПОЧНАХМЕ

Прекарвайки 6 години като финансов директор на технологична компания, основателката на компанията постоянно е била свидетел на оплаквания от финансовата и счетоводна администрация на малките и средни предприятия. След като се завръща от 3-месечно пътуване в края на 2019 г., тя решава да потърси начин да се справи с тях и да предостави свежа алтернатива на закостенелите счетоводители и скъпите финансови експерти.

Тя успешно представи идеята си за автоматизиране на процеса и преход от документация към табло за отчети, достъпно чрез смарт телефон. Това беше началото на проекта „MyCFO Soft“.

Това беше началото на MyCFO: екип от висококвалифицирани професионалисти, предоставящи съвременни данъчни, счетоводни и финансови услуги на малки и средни предприятия. Оттогава компанията е призната за установяване на дълготрайни и успешни партньорства и постоянно увеличаване на доходността на клиентите.

НАШАТА МИСИЯ

Мисията на MyCFO е да стане доверен партньор вместо само счетоводителя, който Ви досажда за данъчни декларации и фактури.

Ние се стремим да бъдем част от вашия екип и да ви подкрепяме при вземането на решения, като същевременно поддържаме отличните стандарти, на които сме се посветили.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ

Ние знаем, че вашият успех зависи от бързото мислене и интелигентното вземане на решения. Ние доставяме интелигентни решения бързо, като сме иновативни, проактивни и ви свързваме с правилните възможности, които дават резултати.

team up with client
ЕКИПНОСТ

Ние работим като екип, като гарантираме, че получавате възможно най-добрите съвети за широка гама от възможности. Нашият екип разбира как да предоставя резултати, базирани на нашите съвети.

dynamic accounting services
ДИНАМИЧНОСТ

Ние знаем, че предприемачите трябва да се съсредоточат върху ежедневната си работа, за да управляват бизнеса си. Така че, позволете ни да управляваме Вашите сметки и да работим, като същевременно ви предоставяме възможността да набирате средства от инвестиционни фондове или финансови институции.

ЕКИПЪТ

MyCFO разполага с екип от експерти с многостранен опит в различни бизнес области – създаване на компании от регистрацията й в Търговски регистър, членство в Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (ACCA), управление на ЕС проекти, оценка, бизнес моделиране и сливания§ придобивания.